Earthquake swarm west of Kópasker village

Early morning today (22-Februar-2018) at 07:34 UTC a magnitude 3,6 earthquake happened west of Kópasker village. This earthquake was felt in Kópasker and in 90 km distance from where it happened.


The earthquake activity west of Kópasker (green star). Copyright of this image belongs to Icelandic Met Office.

Before the main earthquake two fore-shocks took place according to Icelandic Met Office. It is not known if current sequence of event is going to result in a larger earthquake on Tjörnes Fracture Zone.

Donations

Please remember to donate as I am completely broke at the moment. The time period of me being always broke is coming to an end since I am moving back to Iceland. Living in Denmark is the reason why I am always broke (taxes and how things are billed here in Denmark is the reason). Thanks for the support. 🙂

Moving to Iceland

I hope to confirm by that tomorrow I can confirm a new move date to Iceland. That new move date is on 31st May 2018 (hopefully). Any help with donations is welcomed since I am going to have problems in terms of money until I move from Denmark to Iceland.

5 Replies to “Earthquake swarm west of Kópasker village”

  1. At bo i Danmark, betyder at man skal deltage i udgifterne til velfærden. Ud over der, skal man betale for sin bolig, og udgifter til denne, så som vand, varme og el. Det kræver at man er i arbejde, så man kan få de goder der kan tilkomme ‘en.
    Jeg kan godt lide at læse dine indlæg, og viden vedrørende Island og vulkaner, men dine tiggerier om donationerne er jeg ikke vild med. Undskyld for det

    1. Det er en ekstra skat til min Islands førtidspension så på Island-Danmark skatteaftale. Det er en høj penge til min lille indkomst fra Island. Jeg har ikke råd til det. Jeg har nu også en arbejde i Island, jeg kan ikke finde en arbejde i Danmark det passer til mig.

      De rige danskerne har på sideste år får skatterabat til sin indkomst. Så du kan læse om det her, https://www.information.dk/indland/2017/12/rigeste-procent-faar-5000-kroner-skattelettelser-erhvervspakken-resten-faar-200 (2017).

Comments are closed.